Barn och ungdom

På grund av rådande restriktioner har vi för tillfället inga samlingar för barn och ungdomar. Vi hoppas att vi ska kunna träffas snart igen, och under tiden gör vi vad vi kan för att hålla kontakten!


Titta gärna på våra experimentandakter, häng med in i matoset i Hej från köket! eller lär dig pyssla något nytt i vår pysselverkstad. Du kan dessutom följa oss på instagram och facebook för andakter och uppdateringar om våra aktiviteter!

Bland våra websändningar kan du se aktuellt avsnitt från söndagsskola play!

JoD


En barngrupp för tjejer och killar från åk 2 upp till 12 år. Vi har olika aktiviteter som spännande tävlingar, pyssel, lekar, utflykter och Bibelberättelser.


Under en tid framöver gör vi varje månad ett utskick fyllt av andakter, målarbilder, utmaningar och annat pyssel till barnen på JoD och deras familjer. Om du vill ta del av utskicket i sin helhet är du varmt välkommen att kontakta Anna-Lena Martinsson eller vår barn och ungdomsledare Agnes Frick.


Se andakten för vecka 11 genom qr-koden på vår facebooksida.


Anna-Lena Martinsson 0708-851828

Agnes Frick 0702-398042, agnes.hjopingst@outlook.com


Fredagshäng


För dig som går i årskurs 6 och uppåt finns Fredagshäng!


Aktivitet, andakt, gemenskap, mat, prat, kiosk och lovsång står på schemat de fredagar vi träffas i Pingstkyrkans källare.


När vi inte kan träffas på grund av restriktionerna följer du oss enklast genom Instagram och Facebook. Där lägger vi upp en andakt varje fredag och publicerar information om våra träffar. Vi vill jättegärna höra från dig, så skriv till oss om du behöver prata eller har några frågor.


Johan Åsebrant 0709-519833

Agnes Frick 0702-398042, agnes.hjopingst@outlook.comSöndax

I samband med gudstjänsten på söndagar är det söndagsskola från 3 år och uppåt. Vi berättar från Bibeln, pysslar och sjunger.

Vid frågor kontakta: Siv Ahlin 0503-31948